پایان نامه های ثبت شده


ردیف

نام و نام خانوادگی

عنوان

ورودی

استادراهنما

دفاع شده

 
 

۱

پریوش کاوه‌ای‌زاده

بررسی ارتباط بین شاخص التهابی رژیم غذایی و دریافت غذایی آنتی اکسیدانها با سندروم تخمدان پلی کیستیک

۹۶

دکتراسماعیل یوسفی راد

*

 

۲

محمد زینالی خسروشاهی

ارتباط بین شاخص التهابی رژیم غذایی با خطر ابتلا به سرطان پستان

۹۶

دکتر مهناز مردانی

*

 

۳

امید اسبقی

ارتباط بین شاخصهای التهابی رژیم غذایی و خطر ابتلا به دیابت نوع دو‌

۹۶

دکتر اسماعیل یوسفی راد

*

 

۴

الهام اسلامپور

بررسی ارتباط شاخص تغذیه سالم و شاخص التهابی رژیم غذایی با خطر ابتلا به سندرم روده ی تحریک پذیر در بیماران مبتلا به سندرم روده ی تحریک پذیر

۹۶

دکتر امیر عباس نژاد

*

 

۵

فائزه فولادوند

بررسی ارتباط شاخص تغذیه سالم و شاخص التهابی رژیم غذایی با خطر ابتلا به بیماری زخم معده در بیماران مبتلا به زخم معده

۹۶

دکتر ابراهیم فلاحی

*

 

۶

بهزاد نظریان

بررسی ارتباط شاخص تغذیه سالم مادر در دوره ی بارداری با شاخص های تن سنجی هنگام تولد نوزاد

۹۶

دکتر عزت اله فاضلی مقدم

*

 

۷

سجاد روستا

بررسی تاثیر مکمل یاری مرزه خوزستانی بر روی کنترل قندخون،انسولین سرم،پروفایل لیپیدی و عملکرد کبدی در بیماران مبتلا به دیابت نوع۲

۹۷

دکتر ابراهیم فلاحی

*

 

۸

مریم بردبار

بررسی تاثیر مکمل یاری مرزه خوزستانی بر روی شاخص های التهابی و آنتی اکسیدانی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲

۹۷

دکتر ابراهیم فلاحی

*

 

۹

پرستو بکرنژادی

ارتباط بین شاخص التهاب رژیم غذایی (DII) و شاخص فیتوکمیکال های رژیمی (DPI) با کبد چرب غیرالکلی

۹۷

دکتر اسماعیل یوسفی راد

*

 

۱۰

سعیده خرم آبادی

بررسی ارتباط نمایه فیتوکمیکال رژیم غذایی (DPI) با سطح افسردگی، اضطراب و استرس در زنان بزرگسال مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر خرم آباد

۹۷

دکتر مهناز مردانی

*

 

۱۱

فاطمه قاسمی

بررسی ارتباط دریافت پپتیدهای بیواکتیو لبنیات با خطر بروز بیماری های کاردیومتابولیک مطالعه قند و لیپید تهران

۹۸

دکتر ابراهیم فلاحی، دکتر پروین

میرمیران

*

 

۱۲

بهداد محمدرضایی خرم آبادی

بررسی ارتباط میان دریافت پلی فنول ها از رژیم غذایی و کنترل دیابت نوع ۲

۹۸

دکتر مهناز مردانی

*

 

۱۳

یاسمن نوری

بررسی ارتباط دریافت پروتیین از منابع گیاهی و حیوانی با کنترل دیابت نوع ۲

۹۸

دکتر مهناز مردانی

*

 

۱۴

مریم نوری سده

بررسی ارتباط بین شاخص فیتوکمیکال رژیم غذایی و شاخص انسولین رژیم غذایی با بزرگی خوش خیم پروستات

۹۸

دکتر سمیه صبوری

*

 

۱۵

مینا باوی حسن پوری

بررسی ارتباط بین شاخص انسولینی رژیم غذایی و بار انسولینی رژیم غذایی مادران باردار با نتایج حاصل از زایمان (هفته زایمان، وزن هنگام تولد،  قد و دور سر نوزاد) در زنان شهرستان خرمشهر در سال ۱۴۰۰

۹۸

دکتر اسماعیل یوسفی راد

*

 

۱۶

طوبی بهرام فرد

بررسی ارتباط بین شاخص بار اسیدی رژیم غذایی و شاخص فیتوکمیکال با ابتلا به دیابت بارداری

۹۹

دکتر سمیه صبوری

*

 

۱۷

فاطمه چشمی

بررسی اثر مکمل غذایی کورکومین-پیپرین بر کیفیت خواب، شدت علائم گوارشی، شدت  استرس، افسردگی و اضطراب در مبتلایان به دیابت نوع ۲

۹۹

دکتر عزت اله فاضلی مقدم

 

 

۱۸

زینب شریف نژاد

بررسی رژیم غذایی مایند بر سطوح گلوکز و انسولین خون بیماران دیابت نوع۲ مصرف کننده داروهای کاهنده قند خون مراجعه کننده به مطب فوق تخصص غدد شهر گرگان در سال ۱۴۰۰

۹۹

دکتر مهناز مردانی

*

 

۱۹

مونا شفیعی

بررسی پارامترهای بالینی، بیوشیمیایی، آنتروپومتریک و دریافتهای غذایی و ارتباط آنها با مرگ و میردر بیماران مبتلا به سیروز

۹۹

راهنما اول:دکتر عزت اله فاضلی مقدم

راهنما دوم: دکتر زهرا یاری

 

 

۲۰

فائزه مهدوی

بررسی تاثیر دسترسی به غذاهای محلی بر ناامنی غذایی

۹۹

دکتر ابراهیم فلاحی

 

*

 

۲۱

سحر نعمتی

بررسی الگوی غذایی بیماران مبتلا به عروق کرونر قلبی از نظر شاخص التهابی رژیم غذایی و شاخص فیتوکمیکال رژیم غذایی و ارتباط آن با پروفایل لیپیدی و گلایسمی آنها در شهر شیراز در سال ۱۴۰۰

۹۹

راهنمای اول:دکتر مهناز مردانی

راهنما دوم: دکتر سمیه صبوری

 

 

۲۲

زینب رئیسیان

بررسی اثر عصاره زیره سیاه بر پیشگیری از بیماری کبد چرب غیر الکلی در موش های صحرایی تغذیه شده با جیره غذایی پرچرب

۱۴۰۰

راهنما اول:دکتر مهناز مردانی

راهنما دوم:دکتر الهه عسکری

 

 

۲۳

مهسا روئینی

بررسی اثر مکمل یاری کپسول خوراکی کیتوزان بر یافته های آزمایشگاهی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی

۱۴۰۰

دکتر ابراهیم فلاحی

 

 

۲۴

زهره فاطمی زاده

فرمولاسیون مواد غذایی لبنی فراسودمند غنی شده با گرده گل به منظور افزایش ارزش تغذیه ای

۱۴۰۰

راهنما اول:دکتر سلمان محمدی

راهنما دوم: دکتر زهره دلشادیان

 

 

۲۵

طیبه احمدی

بررسی تاثیرمکمل یاری مچه در پیشگیری از کبد چرب غیر الکلی در رت های تحت رژیم غذایی پرچرب

۱۴۰۰

راهنما اول: دکتر عزت اله فاضلی مقدم

راهنما دوم: دکتر الهه عسکری

 

 

۲۶

محمد ابراهیمی کیا

بررسی تبعیت از شاخص تغذیه سالم و ارتباط آن با اجزاء سندروم متابولیک در پرستاران  بیمارستان امام خمینی شهر کوهدشت

۱۴۰۱

دکتر مهناز مردانی

 

 

۲۷

کیهانه کوهی

بررسی اثر گرده گل زنبور عسل بر میزان تغییرات شاخص های بیوشیمیایی و هورمونی در بیماران مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک

۱۴۰۱

راهنما اول: دکتر ابراهیم فلاحی

راهنما دوم: دکتر زهره دلشادیان

 

 

۲۸

مهرشاد ئیلانی

بررسی ارتباط کمیت و کیفیت کربوهیدرات دریافتی با شاخص های مربوط به بیماریهای غیرواگیر شایع در جمعیت کوهورت گیلان

۴۰۱

دکتر سلمان محمدی

 

 

۲۹

علی کوثری

بررسی و مقایسه ارتباط بین شاخص‌های آنتی اکسیدانی و التهابی رژیم غذایی و شانس ابتلا به سرطان کولورکتال در بزرگسالان استان لرستان: یک مطالعه مورد شاهدی

۴۰۲

راهنما اول: دکتر سلمان محمدی

راهنما دوم: دکتر عزت اله  فاضلی مقدم

 

 

۳۰

فاطمه دیناروند

بررسی ارتباط الگوهای غذایی با علائم سندروم پیش از قاعدگی در زنان عشایر

۴۰۲

دکتر ابراهیم فلاحی

 

 

۳۱

سیده مرضیه خرازی

ارتباط پایداری رژیم غذایی با شیوع کبد چرب غیر الکلی در میان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

۴۰۲

راهنما اول: دکتر سلمان محمدی

راهنما دوم: زهرا دهنوی

 

 

سوالات متداول

دانشکده بهداشت و تغذیه کجاست؟

خرم آباد،گلدشت شرقي،جنب بيمارستان تامين اجتماعي، كدپستي 89741-68197

چطور با دانشکده تماس بگیرم؟

دفتر رياست: 06633408176

آموزش دانشكده: 06633412309

offer
انتقادات
و
پیشنهادات