ردیف
|
نام و نام خانوادگی
|
عنوان
|
ورودی
|
استادراهنما
|
دفاع شده
|
|
|
۱
|
پریوش کاوهایزاده
|
بررسی ارتباط بین شاخص التهابی رژیم غذایی و دریافت غذایی آنتی اکسیدانها با سندروم تخمدان پلی کیستیک
|
۹۶
|
دکتراسماعیل یوسفی راد
|
*
|
|
۲
|
محمد زینالی خسروشاهی
|
ارتباط بین شاخص التهابی رژیم غذایی با خطر ابتلا به سرطان پستان
|
۹۶
|
دکتر مهناز مردانی
|
*
|
|
۳
|
امید اسبقی
|
ارتباط بین شاخصهای التهابی رژیم غذایی و خطر ابتلا به دیابت نوع دو
|
۹۶
|
دکتر اسماعیل یوسفی راد
|
*
|
|
۴
|
الهام اسلامپور
|
بررسی ارتباط شاخص تغذیه سالم و شاخص التهابی رژیم غذایی با خطر ابتلا به سندرم روده ی تحریک پذیر در بیماران مبتلا به سندرم روده ی تحریک پذیر
|
۹۶
|
دکتر امیر عباس نژاد
|
*
|
|
۵
|
فائزه فولادوند
|
بررسی ارتباط شاخص تغذیه سالم و شاخص التهابی رژیم غذایی با خطر ابتلا به بیماری زخم معده در بیماران مبتلا به زخم معده
|
۹۶
|
دکتر ابراهیم فلاحی
|
*
|
|
۶
|
بهزاد نظریان
|
بررسی ارتباط شاخص تغذیه سالم مادر در دوره ی بارداری با شاخص های تن سنجی هنگام تولد نوزاد
|
۹۶
|
دکتر عزت اله فاضلی مقدم
|
*
|
|
۷
|
سجاد روستا
|
بررسی تاثیر مکمل یاری مرزه خوزستانی بر روی کنترل قندخون،انسولین سرم،پروفایل لیپیدی و عملکرد کبدی در بیماران مبتلا به دیابت نوع۲
|
۹۷
|
دکتر ابراهیم فلاحی
|
*
|
|
۸
|
مریم بردبار
|
بررسی تاثیر مکمل یاری مرزه خوزستانی بر روی شاخص های التهابی و آنتی اکسیدانی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲
|
۹۷
|
دکتر ابراهیم فلاحی
|
*
|
|
۹
|
پرستو بکرنژادی
|
ارتباط بین شاخص التهاب رژیم غذایی (DII) و شاخص فیتوکمیکال های رژیمی (DPI) با کبد چرب غیرالکلی
|
۹۷
|
دکتر اسماعیل یوسفی راد
|
*
|
|
۱۰
|
سعیده خرم آبادی
|
بررسی ارتباط نمایه فیتوکمیکال رژیم غذایی (DPI) با سطح افسردگی، اضطراب و استرس در زنان بزرگسال مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر خرم آباد
|
۹۷
|
دکتر مهناز مردانی
|
*
|
|
۱۱
|
فاطمه قاسمی
|
بررسی ارتباط دریافت پپتیدهای بیواکتیو لبنیات با خطر بروز بیماری های کاردیومتابولیک مطالعه قند و لیپید تهران
|
۹۸
|
دکتر ابراهیم فلاحی، دکتر پروین
میرمیران
|
*
|
|
۱۲
|
بهداد محمدرضایی خرم آبادی
|
بررسی ارتباط میان دریافت پلی فنول ها از رژیم غذایی و کنترل دیابت نوع ۲
|
۹۸
|
دکتر مهناز مردانی
|
*
|
|
۱۳
|
یاسمن نوری
|
بررسی ارتباط دریافت پروتیین از منابع گیاهی و حیوانی با کنترل دیابت نوع ۲
|
۹۸
|
دکتر مهناز مردانی
|
*
|
|
۱۴
|
مریم نوری سده
|
بررسی ارتباط بین شاخص فیتوکمیکال رژیم غذایی و شاخص انسولین رژیم غذایی با بزرگی خوش خیم پروستات
|
۹۸
|
دکتر سمیه صبوری
|
*
|
|
۱۵
|
مینا باوی حسن پوری
|
بررسی ارتباط بین شاخص انسولینی رژیم غذایی و بار انسولینی رژیم غذایی مادران باردار با نتایج حاصل از زایمان (هفته زایمان، وزن هنگام تولد، قد و دور سر نوزاد) در زنان شهرستان خرمشهر در سال ۱۴۰۰
|
۹۸
|
دکتر اسماعیل یوسفی راد
|
*
|
|
۱۶
|
طوبی بهرام فرد
|
بررسی ارتباط بین شاخص بار اسیدی رژیم غذایی و شاخص فیتوکمیکال با ابتلا به دیابت بارداری
|
۹۹
|
دکتر سمیه صبوری
|
*
|
|
۱۷
|
فاطمه چشمی
|
بررسی اثر مکمل غذایی کورکومین-پیپرین بر کیفیت خواب، شدت علائم گوارشی، شدت استرس، افسردگی و اضطراب در مبتلایان به دیابت نوع ۲
|
۹۹
|
دکتر عزت اله فاضلی مقدم
|
|
|
۱۸
|
زینب شریف نژاد
|
بررسی رژیم غذایی مایند بر سطوح گلوکز و انسولین خون بیماران دیابت نوع۲ مصرف کننده داروهای کاهنده قند خون مراجعه کننده به مطب فوق تخصص غدد شهر گرگان در سال ۱۴۰۰
|
۹۹
|
دکتر مهناز مردانی
|
*
|
|
۱۹
|
مونا شفیعی
|
بررسی پارامترهای بالینی، بیوشیمیایی، آنتروپومتریک و دریافتهای غذایی و ارتباط آنها با مرگ و میردر بیماران مبتلا به سیروز
|
۹۹
|
راهنما اول:دکتر عزت اله فاضلی مقدم
راهنما دوم: دکتر زهرا یاری
|
|
|
۲۰
|
فائزه مهدوی
|
بررسی تاثیر دسترسی به غذاهای محلی بر ناامنی غذایی
|
۹۹
|
دکتر ابراهیم فلاحی
|
*
|
|
۲۱
|
سحر نعمتی
|
بررسی الگوی غذایی بیماران مبتلا به عروق کرونر قلبی از نظر شاخص التهابی رژیم غذایی و شاخص فیتوکمیکال رژیم غذایی و ارتباط آن با پروفایل لیپیدی و گلایسمی آنها در شهر شیراز در سال ۱۴۰۰
|
۹۹
|
راهنمای اول:دکتر مهناز مردانی
راهنما دوم: دکتر سمیه صبوری
|
|
|
۲۲
|
زینب رئیسیان
|
بررسی اثر عصاره زیره سیاه بر پیشگیری از بیماری کبد چرب غیر الکلی در موش های صحرایی تغذیه شده با جیره غذایی پرچرب
|
۱۴۰۰
|
راهنما اول:دکتر مهناز مردانی
راهنما دوم:دکتر الهه عسکری
|
|
|
۲۳
|
مهسا روئینی
|
بررسی اثر مکمل یاری کپسول خوراکی کیتوزان بر یافته های آزمایشگاهی در بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی
|
۱۴۰۰
|
دکتر ابراهیم فلاحی
|
|
|
۲۴
|
زهره فاطمی زاده
|
فرمولاسیون مواد غذایی لبنی فراسودمند غنی شده با گرده گل به منظور افزایش ارزش تغذیه ای
|
۱۴۰۰
|
راهنما اول:دکتر سلمان محمدی
راهنما دوم: دکتر زهره دلشادیان
|
|
|
۲۵
|
طیبه احمدی
|
بررسی تاثیرمکمل یاری مچه در پیشگیری از کبد چرب غیر الکلی در رت های تحت رژیم غذایی پرچرب
|
۱۴۰۰
|
راهنما اول: دکتر عزت اله فاضلی مقدم
راهنما دوم: دکتر الهه عسکری
|
|
|
۲۶
|
محمد ابراهیمی کیا
|
بررسی تبعیت از شاخص تغذیه سالم و ارتباط آن با اجزاء سندروم متابولیک در پرستاران بیمارستان امام خمینی شهر کوهدشت
|
۱۴۰۱
|
دکتر مهناز مردانی
|
|
|
۲۷
|
کیهانه کوهی
|
بررسی اثر گرده گل زنبور عسل بر میزان تغییرات شاخص های بیوشیمیایی و هورمونی در بیماران مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک
|
۱۴۰۱
|
راهنما اول: دکتر ابراهیم فلاحی
راهنما دوم: دکتر زهره دلشادیان
|
|
|
۲۸
|
مهرشاد ئیلانی
|
بررسی ارتباط کمیت و کیفیت کربوهیدرات دریافتی با شاخص های مربوط به بیماریهای غیرواگیر شایع در جمعیت کوهورت گیلان
|
۴۰۱
|
دکتر سلمان محمدی
|
|
|
۲۹
|
علی کوثری
|
بررسی و مقایسه ارتباط بین شاخصهای آنتی اکسیدانی و التهابی رژیم غذایی و شانس ابتلا به سرطان کولورکتال در بزرگسالان استان لرستان: یک مطالعه مورد شاهدی
|
۴۰۲
|
راهنما اول: دکتر سلمان محمدی
راهنما دوم: دکتر عزت اله فاضلی مقدم
|
|
|
۳۰
|
فاطمه دیناروند
|
بررسی ارتباط الگوهای غذایی با علائم سندروم پیش از قاعدگی در زنان عشایر
|
۴۰۲
|
دکتر ابراهیم فلاحی
|
|
|
۳۱
|
سیده مرضیه خرازی
|
ارتباط پایداری رژیم غذایی با شیوع کبد چرب غیر الکلی در میان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد
|
۴۰۲
|
راهنما اول: دکتر سلمان محمدی
راهنما دوم: زهرا دهنوی
|
|
|