پنجمین جلسه ی شورای پژوهشی گروه تغذیه در نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1402 برگزار گردید
پنجمین جلسه ی شورای پژوهشی گروه تغذیه در نیم سال دوم سال تحصیلی 1403-1402، دو شنبه مورخ 1403/03/26، با حضور اعضای محترم گروه تغذیه برگزار گردید. پروپوزال خانم زهره فاطی زاده با عنوان «افزایش ارزش تغذیه ای دوغ از طریق فرمولاسیون آن با عصاره گرده زنبور عسل به منظور تولید یک محصول غذایی لبنی فراسودمند»، در جلسه شورای پژوهشی ارائه گردید و مقرر شد پس از انجام اصلاحات لازم در شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده مطرح گردد.